The Team

Stijn Kwinten

Onze directeur ofwel: de chef, Stijn Kwinten. Stijn zorgt met een flinke portie humor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Wat in ons gezellige en chaotische team een must is!

Naast een goede chef is Stijn ook een zeer goede borrelaar en brengt hij waar hij ook gaat een hoop gezelligheid!

Sam Vissere

Mister Finance: Sam Vissere. Onze Sam is vlot met cijfers en geeft zo meer vorm aan onze onderneming. Na een lange dag is Mister Finance vaak met vrienden te vinden bij de bowling.

Een strike zit er meestal voor Sam niet in, maar een hoop humor en gezelligheid gelukkig wel!

Levy van den Akker

Dan ons enige vrouwelijke teamlid: Levy van den Akker. Onze Levy is de creatieve chaoot binnen het team, en is dan ook benoemd tot marketing manager. Ze vindt het heerlijk om al haar creativiteit en passie in ons bedrijf te stoppen, hiernaast zorgt ze ook voor veel gezelligheid.

Wanneer Levy niet bezig is met de marketing en socials, slijt ze haar dagen graag in de dansstudio of in de kroeg!

Stef van der Zanden

Onze one and only inkoopmanager: Stef van der Zanden. Stef is dagelijks bezig met het leggen van nuttige externe contacten met leveranciers. Hierdoor kunnen wij binnenkort definitief gaan produceren!

Wanneer Stef niet aan de telefoon hangt, is hij regelmatig op en rondom het voetbalveld te vinden. Ook de derde helft slaat Stef niet over!

Jorg van der Maat

Zorgzaam, sociaal en geïnteresseerd, allemaal kenmerken van onze HR-manager: Jorg van der Maat. Jorg zorgt ervoor dat conflicten worden opgelost en iedereen goed op zijn/haar plek zit binnen de onderneming.

Op de zaterdagmiddagen staat onze Jorg op de club beter bekend als de Nederlandse Peter Crouch!

Solvd

The team

Leuk om kennis te maken! Meer weten over ons verhaal? Klik hieronder

Ons verhaal